ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Στην Beyond Meat πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να ταΐζουμε τον πλανήτη. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε το μέλλον της πρωτεΐνης (The Future of Protein®)- με πεντανόστιμα plant based μπιφτέκια, κιμά για tacos, λουκάνικα κ.α.- τα οποία παράγονται από απλά φυτικά υλικά. Με την μετάβαση από ζωικό κρέας σε plant based κρέας, δημιουργούμε μια πολύ γευστική επιλογή η οποία λύνει 4 σημαντικά θέματα σε σχέση με την κτηνοτροφία: ανθρώπινη υγεία, κλιματική αλλαγή, καταστροφή των φυσικών πόρων και κακομεταχείριση των ζώων.

Αυτό είναι σίγουρα τροφή για σκέψη!

Kitu είναι το όνομα που δόθηκε από τους Incas στο κέντρο του κόσμου, όπου η πιο εξωτική φύση μεγαλώνει. Αυτή η λέξη προέρχεται από την αρχαία γλώσσα Κουτσούα, η οποία έδωσε την καταγωγή της στην πόλη Κίτο, πρωτεύουσα του Ισημερινού. Αυτό το μέρος βρίσκεται στο γεωγραφικό πλάτος 0-0-0, δηλαδή στη γραμμή του Ισημερινού. Είναι ένα μέρος με μοναδικές συνθήκες, που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των εξωτικών φυτών μας όλο το χρόνο. Από την άλλη πλευρά, το έργο μας επιδιώκει να μοιραστεί την αλυσίδα αξιών του με όλους εκείνους που τη συνθέτουν. Με τον ίδιο τρόπο, θέλουμε να σας προσφέρουμε μια εμπειρία γεύσεων, χρωμάτων και αξιών που θα μπορείτε να απολαμβάνετε όταν γευθείτε κάθε σακούλα Kitu. Τα προϊόντα Kitu σας προσφέρουν μια υγιεινή εναλλακτική επιλογή για τα σνακ μεταξύ των γευμάτων, μια πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση των σνακ που λαμβάνει υπόψιν τους μικρούς ντόπιους παράγωγους στις χώρες των Άνδεων, για τις κοινότητες όπου τα καλλιεργούν, αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για την ευημερία του Πλανήτη.

Η Menù ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ιταλία που χρησιμοποίησε Ασηπτικής Αποστείρωσης. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η εταιρεία ξεκίνησε επίσης τη χρήση της νέας τεχνολογίας Menù Evolution, η οποία επιτρέπει την απόκτηση προϊόντων έτοιμα για χρήση, τα οποία διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασία δωματίου διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα και τη φρεσκάδα ενός φρέσκου προϊόντος.

Η εταιρία Deliroom δραστηριοποιείται στην παρασκευή χειροποίητων γλυκών του κουταλιού, μαρμελάδων και chutneys που προέρχονται από φρούτα, λαχανικά και καρπούς της ελληνικής γης. Η Deliroom παράγει Premium προϊόντα από επιλεγμένα αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές ουσίες Οι μοναδικοί συνδυασμοί γεύσεων, η σταθερή ποιότητα και η εξαιρετική εμφάνιση των προϊόντων Deliroom, αποτελούν πρωταρχικό ρόλο των μελών της εταιρίας.

Please Welcome the Authentic, Finest, Artisan, Traditional, PGI Gragnano’s Pasta!

Τα ζυμαρικά παράγονται στο Gragnano για πάνω από 500 χρόνια.

Η παραγωγή ζυμαρικών για εμάς είναι μια τέχνη, την οποία επιτελούμε κάθε μέρα, ακολουθώντας τις ίδιες παραδόσεις με τους προγόνους μας. Ένα μοναδικό μίγμα ιστορίας, πολιτισμού, παραδόσεων και φυσικά... Μυστικά! Οι πρόγονοί μας συνήθιζαν να αναμιγνύουνε μόνο 2 συστατικά, υψηλής ποιότητας σκληρό σιμιγδάλι & νερό από τις πηγές στα βουνά της Gragnano

Η αγάπη για τη γη και το καλό κρασί ήταν πάντα μέρος της οικογένειας Tombacco. Είναι σαν ένα γενετικό γνώρισμα που περνά μέσα από γενιές...Από τότε που ο παππούς μου ο Μπατίστα γεννήθηκε το 1899, αποφάσισε να μετατρέψει το όνειρό του σε πραγματικότητα και να γίνει γεωργικός επιχειρηματίας. Είχε επιστρέψει από το μέτωπο τόσο φτωχός όσο όταν είχε φύγει, τόσο πολύ ώστε, τη στιγμή που ζητούσε το χέρι σε γάμο του κοριτσιού που επρόκειτο να γίνει η γιαγιά μου, δεν είχε τίποτα να προσφέρει παρά το καπέλο του. Ωστόσο, ποτέ δεν εγκατέλειψε: με επιμονή, πείσμα και ειλικρίνεια, κατάφερε σταδιακά να μαζέψει , τα απαραίτητα χρήματα για να στήσει την επιχείρησή του.

Η οικογένεια Πάλαντιν αναπτύσσεται από το 1962, συγκεντρώνοντας εμπειρίες και συνεχίζοντας να καλλιεργεί γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών από την πατρίδα της, στην περιοχή Βένετο. Με ακλόνητο σεβασμό και ακρίβεια, γηράσκοντας πολύτιμα κρασιά στα δικά της κελάρια και καλλιεργώντας αμπέλια σε εμβληματικά εδάφη όπως το Chianti και Franciacorta, προκείμενού να μάθουν τα μυστικά της αριστείας.

Το CASA PALΑΝΤΙΝ είναι τώρα το οινοποιείο που συλλέγει όλες αυτές τις εμπειρίες μαζί, ένα βήμα κατά μήκος ενός γενναιόδωρου μονοπατιού από ενθουσιασμό, συναντήσεις και ανθρώπους. Αντιπροσωπεύει μια μέθοδο και ένα στυλ. Πάνω απ’ όλα, συμβολίζει έναν μοναδικό τρόπο δημιουργίας κρασιών, όπου η αμπελουργία συνδυάζεται στενά με την οινοπαραγωγή.Το CASA PALΑΝΤΙΝ είναι ένα οινοποιείο που εκπροσωπεί το αυθεντικό πνεύμα της Ιταλίας, όπου η γη εξακολουθεί να συναντά το πάθος.

Η ιστορία της Birra Amarcord γεννήθηκε το 1997 στο Ρίμινι από μια παρέα φίλων ,που όπως και το διάσημο τραγούδι, ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο ...της ιταλικής μπύρας. Η Birra Amarcord γεννήθηκε στην περιοχή, της Ρωμανίας. Είναι το αποτέλεσμα ενός ονείρου που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και το οποίο σήμερα έχει γίνει πραγματικότητα. Είναι επίσης το αποτέλεσμα ενός σταθερού και αμείλικτου πάθους. Αργότερα, η Birra Amarcord έγινε μια "οικογενειακή ιστορία", εφόσον δύο γενιές της οικογένειας Bagli μεταφέρουν αυτό το όνειρο με αφοσίωση, χάρη στις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά κυρίως χάρη στους ανθρώπους που, μαζί με αυτούς, εργάζονται καθημερινά για να δημιουργήσουν ένα είδος προϊόντων. Το να φτιάχνεις καλή μπύρα δεν είναι καθόλου απλό.

TOP