ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ BURGER
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ?

Το κρέας φτιάχνεται από τέσσερα βασικά συστατικά: πρωτεΐνη, λίπος, ιχνοστοιχεία και νερό. Το Beyond Meat βρίσκει ακριβώς αυτά τα συστατικά στο φυτικό βασίλειο και ξανά δημιουργεί κρέας χωρίς να χάνει σε γεύση ή υφή. Η δημιουργία κρέατος χωρίς το ζώο απαιτεί λιγότερους πόρους, κάνοντας την διαδικασία πιο αποτελεσματική και βιώσιμη. 

Αυτό είναι σίγουρα τροφή για σκέψη!

ΕΝΑ BURGER ΜΕ ΟΦΕΛΗ

Σχετική έρευνα ανάλυσης του κύκλου της ζωής (LCA) που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο του Michigan σύγκρινε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις παρασκευής 113,5 gr Beyond Burger και 113,5 gr κλασσικού Αμερικανικού Μοσχαρίσιου Burger.
Η έρευνα κατέληξε ότι το Beyond Burger χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερο νερό, λιγότερη γη δίνοντας λιγότερες εκπομπές αέριων του θερμοκηπίου και απαιτεί λιγότερη ενέργεια από το κλασσικό μοσχαρίσιο burger.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Νερό, απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζέλι 18%,έλαιο κανόλας έκθλιψης/πιέσεως, εξευγενισμένο έλαιο καρύδας, φυσικές γεύσεις. Eμπεριέχει 2% και λιγότερο από τα ακόλουθα: Κυτταρίνη, μεθυλοκυτταρίνη, αραβικό κόμμι, άμυλο πατάτας, μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, ηλιέλαιο, ξηρή μαγιά, Αντιοξειδωτικά: ασκορβικό οξύ, φυσικό οξικό οξύ, Χρώμα: Εκχύλισμα χυμού από παντζάρια, τροποποιημένο άμυλο τροφίμων, εκχύλισμα μήλου, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού.

OΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ GMO

* Τα μπιζέλια είναι όσπρια. Τα άτομα με σοβαρές αλλεργίες στα όσπρια, όπως τα φιστίκια, πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν εισάγουν πρωτεΐνη μπιζελιού στη διατροφής τους, λόγω της πιθανότητας αλλεργίας σε μπιζέλια. Δεν περιέχει φιστίκια ή καρύδια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

• Αποψύξτε το προϊόν για 24 ωρες στο ψυγείο

• Προετοιμάστε το γεύμα απευθείας από το ψυγείο

• Μαγειρέψτε για 3 λεπτά κατά προσέγγιση από την κάθε πλευρά μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του προϊόντος να αγγίξει τους 74 οC

• Το ιδανικό ψήσιμο είναι rare to medium rare

• Μην ξεπεραστεί ο χρόνος μαγειρέματος

TOP