
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΚΟΡ∆ΟΥ
Το σκόρδο μπορεί να είναι κακό για την αναπνοή σας, αλλά είναι τόσο καλό για τόσα πολλά άλλα πράγματα. Χρησιμοποιούμε ωμό σκόρδο στη μαγιονέζα μας. Ένα πλεονέκτημα του ακατέργαστου σκόρδου είναι ότι είναι γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Β6, του μαγγανίου, του σεληνίου, της βιταμίνης C, του σιδήρου, του καλίου και του χαλκού. Είναι επίσης αντιφλεγμονώδες, καλό για το συκώτι σας και έχει καταπληκτική γεύση.
Απλά δεν μπορούμε να χορτάσουμε αυτή τη μαγιονέζα σκόρδου. Είναι πιθανώς λόγω της παρουσίας του θαλασσινού αλατιού. Αυτό κάνει τη γεύση σκόρδου να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Ταιριάζει καταπληκτικά με ένα (vegan) σάντουιτς shoarma, αλλά και πατάτες καθώς και οτιδήποτε από το μπάρμπεκιου.
ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΚΟΡΔΟ
