
Τι ακριβώς είναι αυτό που μπορούμε να αποκαλούμε “Pinsa”; Η λέξη "pinsa" προέρχεται από τη λατινική λέξη "Pinsere" που σημαίνει «στρώνω, τεντώνω».
Η “Pinsa Romana moderna” είναι η αναβίωση μιας αρχαίας παραδοσιακής ρωμαϊκής συνταγής, αναθεωρημένης με τη χρήση νέων συστατικών και σύγχρονων τεχνικών προεργασίας. Για να γίνει η Pinsa χρησιμοποιείται συγκεκριμένο αλεύρι, το οποίο παρασκευάζεται από τρία συστατικά + προζύμι. Το αλεύρι προέρχεται από "Μυστική συνταγή".
Για να δημιουργήσουμε την χειροποίητη Plant-Based Pinsa Romana with Beyond Meat συνδυάσαμε αγνά φυτικά υλικά. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δεν είναι μόνο 100% Vegan αλλά είναι και γευστικά άρτιος, καθώς ο φυτικός “κιμάς” δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε γεύση ή υφή από τον αντίστοιχο ζωικό κιμά. Η παραδοσιακή αυθεντική Ιταλική συνταγή της ζύμης Pinsa Romana είναι αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή. Όλα αυτά δημιουργούν μια συνταγή που θα ενθουσιάσει και τους πιο φανατικούς φίλους της Ιταλικής Κουζίνας!