
Τηγανίζω ή ψήνω στο air fryer τα κεφτεδάκια Beyond στους 180 βαθμούς για 7-8 λεπτά
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο πρώτα τις πιπεριές μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και στη συνέχεια προσθέτουμε κρεμμύδι και σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ
Προσθέτουμε κρέμα μαγειρικής, άνηθο αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα
Τέλος, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και μαγειρεύουμε για ακόμα 1-2 λεπτά
Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν
Λιώνουμε τις πατάτες με έναν πολτοποιητή πατάτας ή με ένα πηρούνι και στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το φυτικό γάλα αφού πρώτα το έχουμε ζεστάνει και αλατοπιπερώνουμε
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Directions
Τηγανίζω ή ψήνω στο air fryer τα κεφτεδάκια Beyond στους 180 βαθμούς για 7-8 λεπτά
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο πρώτα τις πιπεριές μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και στη συνέχεια προσθέτουμε κρεμμύδι και σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ
Προσθέτουμε κρέμα μαγειρικής, άνηθο αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα
Τέλος, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και μαγειρεύουμε για ακόμα 1-2 λεπτά
Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν
Λιώνουμε τις πατάτες με έναν πολτοποιητή πατάτας ή με ένα πηρούνι και στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το φυτικό γάλα αφού πρώτα το έχουμε ζεστάνει και αλατοπιπερώνουμε