
Σοτάρουμε στο ηλιέλαιο τις πιπεριές και το μείγμα κρεμμύδι/σκόρδο μαζί με τα μπαχαρικά
Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές, προσθέτουμε τον κιμά και μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα (2-3 λεπτά) και σβήνουμε με τον χυμό λάιμ
Προσθέτουμε φασόλια και καλαμπόκι και ανακατεύουμε
Ρίχνουμε ντομάτες, κέτσαπ και αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα
Όταν αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ανακατεύουμε
Σερβίρουμε με ρύζι ή με νάτσος ή και με τα δύο
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Directions
Σοτάρουμε στο ηλιέλαιο τις πιπεριές και το μείγμα κρεμμύδι/σκόρδο μαζί με τα μπαχαρικά
Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές, προσθέτουμε τον κιμά και μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα (2-3 λεπτά) και σβήνουμε με τον χυμό λάιμ
Προσθέτουμε φασόλια και καλαμπόκι και ανακατεύουμε
Ρίχνουμε ντομάτες, κέτσαπ και αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα
Όταν αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ανακατεύουμε
Σερβίρουμε με ρύζι ή με νάτσος ή και με τα δύο