
Υλικά
100 g Κέτσαπ
20 g Μελάσα ή άλλο υγρό γλυκαντικό
15 g Κέτσαπ μπανάνας ή σριράτσα ή τσίλι σος
15 g Ξύδι ρυζιού ή μηλόξυδο
15 Μίριν ή γλυκό λευκό κρασί
40 g Σόγια σος
1 tbsp Μαύρο κύμινο (μαυροκούκι)
Προετοιμασία
1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ κέτσαπ, μελάσα, ξύδι, μίριν και σόγια σος και βράζουμε τη σάλτσα για 2-3 λεπτά
2
Βουτάμε τα n uggets στην καυτή σάλτσα, ανακατεύουμε καλά, μεταφέρουμε σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με το μαύρο κύμινο και σερβίρουμε
CategoryBeyond Meat, Vegan Nuggets
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Υλικά
100 g Κέτσαπ
20 g Μελάσα ή άλλο υγρό γλυκαντικό
15 g Κέτσαπ μπανάνας ή σριράτσα ή τσίλι σος
15 g Ξύδι ρυζιού ή μηλόξυδο
15 Μίριν ή γλυκό λευκό κρασί
40 g Σόγια σος
1 tbsp Μαύρο κύμινο (μαυροκούκι)