fbpx

Print Options:

Bolonese με κιμά Beyond Meat

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

 300 g κιμά Beyond Meat
 200 λουκάνικο Beyond Meat
 1 κρεμμύδι μεγάλο
 3 κομμάτια σέλερι
 2 καρότα μέτρια
 400 g αποφλοιωμένα ντοματίνια σε κονσέρβα
 1 πακέτο χυμό ντομάτας
 2 κ.σ πολτό ντομάτας
 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
 1 σφηνάκι γάλα φυτικό σόγιας
Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα με λάδι βάζουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί λίγο βάζουμε τα καρότα τη σέλερι. Όταν μαραθούνε και αυτά βάζουμε το κόκκινο κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί όλο.

2

Ρίχνουμε το κρέας μας και ανακατεύουμε να πάρει λίγο χρώμα

3

Έπειτα ρίχνουμε το χυμό ντομάτας τα αποφλοιωμένα ντοματίνια και το πελτέ

4

Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να το πιει σχεδόν όλο ενώ κάθε 10 λεπτά ανακατεύουμε λίγο μην κολλήσει στο πάτο ο κιμάς

5

τέλος βάζουμε το σφηνάκι γάλα και έτοιμο!