Σε μια κατσαρόλα με λάδι βάζουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί λίγο βάζουμε τα καρότα τη σέλερι. Όταν μαραθούνε και αυτά βάζουμε το κόκκινο κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί όλο.
Ρίχνουμε το κρέας μας και ανακατεύουμε να πάρει λίγο χρώμα
Έπειτα ρίχνουμε το χυμό ντομάτας τα αποφλοιωμένα ντοματίνια και το πελτέ
Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να το πιει σχεδόν όλο ενώ κάθε 10 λεπτά ανακατεύουμε λίγο μην κολλήσει στο πάτο ο κιμάς
τέλος βάζουμε το σφηνάκι γάλα και έτοιμο!