
Υλικά για τo HUMMUS
1 kg Βρασμένα ρεβίθια
350 g Μελιτζάνες τσακώνικες κομμένες σε κύβους
200 g Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
250 g Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένες
3 Beyond λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
500 g Χυμό ντομάτας
1 tbsp Πελτέ ντομάτας
90 g Ελαιόλαδο
2 Δαφνόφυλλα
1 tsp Θυμάρι
1 tsp Καπνιστή πάπρικα
⅓ tsp Τριμμένο κύμινο
¼ tsp Τριμμένη κανέλα
½ Ποτήρι νερό
1 dash Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Προετοιμασία
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μεταφέρουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα
CategoryBeyond Meat, Λουκάνικα Beyond
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Υλικά για τo HUMMUS
1 kg Βρασμένα ρεβίθια
350 g Μελιτζάνες τσακώνικες κομμένες σε κύβους
200 g Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
250 g Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένες
3 Beyond λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
500 g Χυμό ντομάτας
1 tbsp Πελτέ ντομάτας
90 g Ελαιόλαδο
2 Δαφνόφυλλα
1 tsp Θυμάρι
1 tsp Καπνιστή πάπρικα
⅓ tsp Τριμμένο κύμινο
¼ tsp Τριμμένη κανέλα
½ Ποτήρι νερό
1 dash Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Directions
Προετοιμασία
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μεταφέρουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα