
Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες Φυτικές μπουκιές "Καβούρι" στο τηγάνι και ψήστε για 4 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε όλα τα βασικά συστατικά βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά.
Γυρίστε τις Φυτικές μπουκιές "Καβούρι", προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και ολοκληρώστε με καπάκι για επιπλέον 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά.
Κόβουμε σε φέτες, βούτυρο και ψήνουμε ελαφρά τα ψωμάκια hoagie σε ξεχωριστή κατσαρόλα.
Σε ένα μπολ συνδυάστε το λάχανο, το κρεμμύδι, το jalapeño και το μαϊντανό. Βάζουμε τη βινεγκρέτ πάνω από το μείγμα και ανακατεύουμε.
Για να το ολοκληρώσετε, απλώστε τη μαγιονέζα σε κάθε πλευρά του ψημένου hoagie. Προσθέστε τέσσερεις φυτικές μπουκιές "Καβούρι" σε κάθε hoagie και συμπληρώστε με λάχανο.
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Directions
Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες Φυτικές μπουκιές "Καβούρι" στο τηγάνι και ψήστε για 4 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε όλα τα βασικά συστατικά βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά.
Γυρίστε τις Φυτικές μπουκιές "Καβούρι", προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και ολοκληρώστε με καπάκι για επιπλέον 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά.
Κόβουμε σε φέτες, βούτυρο και ψήνουμε ελαφρά τα ψωμάκια hoagie σε ξεχωριστή κατσαρόλα.
Σε ένα μπολ συνδυάστε το λάχανο, το κρεμμύδι, το jalapeño και το μαϊντανό. Βάζουμε τη βινεγκρέτ πάνω από το μείγμα και ανακατεύουμε.
Για να το ολοκληρώσετε, απλώστε τη μαγιονέζα σε κάθε πλευρά του ψημένου hoagie. Προσθέστε τέσσερεις φυτικές μπουκιές "Καβούρι" σε κάθε hoagie και συμπληρώστε με λάχανο.