Foodelco

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    • Ποιοί είμαστε
    • Όραμα & Φιλοσοφία
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    • BEYOND MEAT
      • Beyond Burger
      • Beyond Smash
      • Beyond Sausage
      • Beyond Mince
      • Beyond Meatballs
      • Beyond Steak
    • BEYOND MEAT
      • Beyond Schnitzel
      • Beyond Nuggets
      • Beyond Chicken Burger
      • Beyond Tenders
      • Greek Pie with Beyond Meat
    • VIOLIFE
      • Φέτες με γεύση Cheddar
      • Violife τριμμένο με Γεύση Mozzarella
      • Greek White Block
      • Violife Creamy Original 3Kg
      • VIOBLOCK Φυτικό Βούτυρο
      • Phase με Άρωμα Βουτύρου
    • Mayoneur
      • ORIGINAL PLANT BASE ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
      • AVOCADO MAYO
      • SMOCKEY BBQ MAYO
      • ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΙΡΑΤΣΑ
      • ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ SATÉ MAYO
      • ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΚΟΡ∆ΟΥ
      • BURGER ΜΑΓΙΟΝΈΖΑ
    • Vegan Finest Foods
      • Vegan Junkstar
      • Vegan Zeastar
    • Good Catch
      • Fish-Free Fillet Breaded
      • Crab-Free Cakes Breaded
    • Pinsa Romana
      • Pinsa Romana
      • Panino Romano
    • PLNT
      • PLNT Gyros
      • PLNT Bacon Pieces
      • PLNT Crab Flakes
    • Coraçai
      • ORGANIC PURE ACAI PULP SPECIAL 14%.
      • ORGANIC ΡΙΝΚ ΡΙΤΑΥΑ (DRAGON FRUIT WITH SEEDS.
      • Energy Blend
    • BRIO MATÉ
      • BRIO Maté Original
      • BRIO Maté Ginger
      • BRIO Maté Mint & Lemon
      • BRIO Maté Strawberry & Lime
      • BRIO Maté Peach
    • WOW Smoothies
      • Fruit Smoothies
      • Detox Smoothies
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • Blog
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    • Market
    • Restaurants
  • LOCATORS
    • Beyond Meat
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 / Published in

Crab Cake Rolls with Slaw and Jalapeño – Good Catch

ΑξιολόγησηDifficultyBeginner

 

Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
 4 Μπουκιές Good Catch® Plant-based New England Style Crab Cakes
 12 κουταλιές ελαιόλαδο
 3 κουταλιές βούτυρο φυτικής προέλευσης
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο κόκκινο λάχανο
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο πράσινο λάχανο
 ¼ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
 1 μικρό jalapeño, σε λεπτές φέτες
 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
 2 hoagie ψωμάκια
 ¼ φλιτζάνι φυτική μαγιονέζα
Για Basic Vinaigrette:
 ¼ φλιτζάνι ξύδι σαμπάνιας ή ξύδι λευκού κρασιού
 3 κουταλιές νέκταρ (σιρόπι) αγαύης
 1 κουταλιά της σούπας Ντιζόν
 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 σκελίδα σκόρδο θρυμματισμένο
 ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
 ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

2

Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες Φυτικές μπουκιές "Καβούρι" στο τηγάνι και ψήστε για 4 λεπτά.

3

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε όλα τα βασικά συστατικά βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά.

4

Γυρίστε τις Φυτικές μπουκιές "Καβούρι", προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και ολοκληρώστε με καπάκι για επιπλέον 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά.

5

Κόβουμε σε φέτες, βούτυρο και ψήνουμε ελαφρά τα ψωμάκια hoagie σε ξεχωριστή κατσαρόλα.

6

Σε ένα μπολ συνδυάστε το λάχανο, το κρεμμύδι, το jalapeño και το μαϊντανό. Βάζουμε τη βινεγκρέτ πάνω από το μείγμα και ανακατεύουμε.

7

Για να το ολοκληρώσετε, απλώστε τη μαγιονέζα σε κάθε πλευρά του ψημένου hoagie. Προσθέστε τέσσερεις φυτικές μπουκιές "Καβούρι" σε κάθε hoagie και συμπληρώστε με λάχανο.

Crab-Cake-Rolls-with-Slaw-and-Jalapeño-2048×1024
CategoryCrab-Free Cakes, New England Style, Good Catch

← Πίσω στις συνταγές

Ingredients

 4 Μπουκιές Good Catch® Plant-based New England Style Crab Cakes
 12 κουταλιές ελαιόλαδο
 3 κουταλιές βούτυρο φυτικής προέλευσης
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο κόκκινο λάχανο
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο πράσινο λάχανο
 ¼ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
 1 μικρό jalapeño, σε λεπτές φέτες
 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
 2 hoagie ψωμάκια
 ¼ φλιτζάνι φυτική μαγιονέζα
Για Basic Vinaigrette:
 ¼ φλιτζάνι ξύδι σαμπάνιας ή ξύδι λευκού κρασιού
 3 κουταλιές νέκταρ (σιρόπι) αγαύης
 1 κουταλιά της σούπας Ντιζόν
 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 σκελίδα σκόρδο θρυμματισμένο
 ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
 ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Directions

Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

2

Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες Φυτικές μπουκιές "Καβούρι" στο τηγάνι και ψήστε για 4 λεπτά.

3

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε όλα τα βασικά συστατικά βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά.

4

Γυρίστε τις Φυτικές μπουκιές "Καβούρι", προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και ολοκληρώστε με καπάκι για επιπλέον 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά.

5

Κόβουμε σε φέτες, βούτυρο και ψήνουμε ελαφρά τα ψωμάκια hoagie σε ξεχωριστή κατσαρόλα.

6

Σε ένα μπολ συνδυάστε το λάχανο, το κρεμμύδι, το jalapeño και το μαϊντανό. Βάζουμε τη βινεγκρέτ πάνω από το μείγμα και ανακατεύουμε.

7

Για να το ολοκληρώσετε, απλώστε τη μαγιονέζα σε κάθε πλευρά του ψημένου hoagie. Προσθέστε τέσσερεις φυτικές μπουκιές "Καβούρι" σε κάθε hoagie και συμπληρώστε με λάχανο.

Notes

Crab Cake Rolls with Slaw and Jalapeño – Good Catch
IngredientsDirections

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρωνος 5,
Κορωπί 19400, Αττική
τηλ: +30 210 9951381
email: info@foodelco.gr
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 149180301000

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

TOP