fbpx

Print Options:

Crab Cake Rolls with Slaw and Jalapeño – Good Catch

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

 4 Μπουκιές Good Catch® Plant-based New England Style Crab Cakes
 12 κουταλιές ελαιόλαδο
 3 κουταλιές βούτυρο φυτικής προέλευσης
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο κόκκινο λάχανο
 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο πράσινο λάχανο
 ¼ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
 1 μικρό jalapeño, σε λεπτές φέτες
 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
 2 hoagie ψωμάκια
 ¼ φλιτζάνι φυτική μαγιονέζα
Για Basic Vinaigrette:
 ¼ φλιτζάνι ξύδι σαμπάνιας ή ξύδι λευκού κρασιού
 3 κουταλιές νέκταρ (σιρόπι) αγαύης
 1 κουταλιά της σούπας Ντιζόν
 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 σκελίδα σκόρδο θρυμματισμένο
 ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
 ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

2

Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες Φυτικές μπουκιές "Καβούρι" στο τηγάνι και ψήστε για 4 λεπτά.

3

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε όλα τα βασικά συστατικά βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά.

4

Γυρίστε τις Φυτικές μπουκιές "Καβούρι", προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και ολοκληρώστε με καπάκι για επιπλέον 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά.

5

Κόβουμε σε φέτες, βούτυρο και ψήνουμε ελαφρά τα ψωμάκια hoagie σε ξεχωριστή κατσαρόλα.

6

Σε ένα μπολ συνδυάστε το λάχανο, το κρεμμύδι, το jalapeño και το μαϊντανό. Βάζουμε τη βινεγκρέτ πάνω από το μείγμα και ανακατεύουμε.

7

Για να το ολοκληρώσετε, απλώστε τη μαγιονέζα σε κάθε πλευρά του ψημένου hoagie. Προσθέστε τέσσερεις φυτικές μπουκιές "Καβούρι" σε κάθε hoagie και συμπληρώστε με λάχανο.