Foodelco

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    • Ποιοί είμαστε
    • Όραμα & Φιλοσοφία
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    • BEYOND MEAT
      • Beyond Meat Burger
      • Beyond Meat Sausage
      • Beyond Meat Meatballs Retail
      • Beyond Meat Mince
      • Greek Pie with Beyond Meat
      • Beyond Meat Chicken Tenders
      • Pinsa Romana with Beyond Meat
    • Good Catch
      • Fish Fillet
      • Fish-Free Tuna-Style Frozen Flakes
      • Fish Burgers
      • Fish-Free Cakes
      • Plant-Based Crab-Free Cakes, New England Style (Φυτικό Καβούρι)
    • ΝΕΧΤ!
      • Original Chick’n Chunks
      • Extra Crispy Bacon Style Strips
    • hlthpunk
      • hlthpunk sauces
    • Vegan Finest Foods
      • Vegan Junk Star
      • Vegan Zea Star
    • DELI ROOM
      • Καραμελωμένα Κρεμμύδια
      • Σάλτσα Πιπεριάς
      • BBQ Sauce
      • Chilly Sauce
      • Sweet Chilly Sauce
      • Whiskey Sauce
    • Coracai
      • ORGANIC PURE ACAI PULP SPECIAL 14%.
      • ORGANIC ΡΙΝΚ ΡΙΤΑΥΑ (DRAGON FRUIT WITH SEEDS.
      • Energy Blend
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • Blog
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    • Market
    • Restaurants
  • LOCATORS
    • Locator προϊόντα Beyond Meat
    • Good-Catch Locator
    • Locator προϊόντα NEXT!
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 / Published in

Κεφτεδάκια της «μαμάς» με Beyond Μeat κιμά

Συνταγή από: @aveganfoodie

ΑξιολόγησηDifficultyBeginner

 

Prep Time20 minsCook Time5 minsTotal Time25 mins
Υλικά για 20 κεφτεδάκια:
 1 πακέτο beyond meat κιμά (300 γρ.)
 15 φέτα του τοστ ολικής άλεσης χωρίς την κόρα
 100 γρ. κρεμμύδι
 1 σκελίδα σκόρδο
 1 χούφτα μαϊντανό (γύρω στα 15 γραμμάρια)
 600 ml αραβοσιτέλαιο
 1 ml κ.γ. μιξ μπαχαρικών για μπιφτέκια Προαιρετικά
 αλάτι, πιπέρι (αν δεν σας αρέσει το αλάτι μπορείτε να βάλετε πολύ λίγο / 1 πρέζα)
Εκτέλεση
1

Ξεπαγώνω τον κιμά (αφού είναι οκέι συνεχίζω με τα παρακάτω βήματα)

2

Παράλληλα και μέχρι να ετοιμαστεί το λάδι, κόβω την κόρα από το ψωμί του τοστ και το περνάω από το multi μέχρι να γίνει πολύ μικρά κομματάκια και το βάζω σε ένα μεγάλο μπολ

3

Περνάω από το multi το κρεμμύδι και το σκόρδο (Προσοχή δεν θέλουμε να γίνει τελείως ρευστό, αλλά να κοπεί σε πολύ μικρά κομμάτια)

4

Πλένω τον μαϊντανό, κόβω τα κλωνάρια και τον ψιλοκόβω

5

Προσθέτω σε ένα μεγάλο μπολ όλα μου τα υλικά

6

Με τα χέρια μου ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα

7

Αν κατά τη διάρκεια έχει κάψει πολύ το λάδι χαμηλώνω τη φωτιά. Θέλουμε όταν βάλουμε τα κεφτεδάκια στην φωτία να είναι σε μέτρια φωτιά το λάδι

8

Πλάθω γύρω στα 20 κεφτεδάκια

9

Τα προσθέτω ένα ένα μέσα στην κατσαρόλα μου. Προσωπικά λόγω του ότι τα έβαλα σε μικρή κατσαρόλα, έβαλα πρώτα τα δέκα και σε δεύτερη δόση τα υπόλοιπα δέκα

10

Μετά από 2 περίπου λεπτά είναι έτοιμα. Θέλουμε να έχουν ροδίσει εξωτερικά αλλά να είναι ζουμερό το εσωτερικό τους

CategoryBeyond Meat, Κιμάς

← Πίσω στις συνταγές


Ingredients

Υλικά για 20 κεφτεδάκια:
 1 πακέτο beyond meat κιμά (300 γρ.)
 15 φέτα του τοστ ολικής άλεσης χωρίς την κόρα
 100 γρ. κρεμμύδι
 1 σκελίδα σκόρδο
 1 χούφτα μαϊντανό (γύρω στα 15 γραμμάρια)
 600 ml αραβοσιτέλαιο
 1 ml κ.γ. μιξ μπαχαρικών για μπιφτέκια Προαιρετικά
 αλάτι, πιπέρι (αν δεν σας αρέσει το αλάτι μπορείτε να βάλετε πολύ λίγο / 1 πρέζα)

Directions

Εκτέλεση
1

Ξεπαγώνω τον κιμά (αφού είναι οκέι συνεχίζω με τα παρακάτω βήματα)

2

Παράλληλα και μέχρι να ετοιμαστεί το λάδι, κόβω την κόρα από το ψωμί του τοστ και το περνάω από το multi μέχρι να γίνει πολύ μικρά κομματάκια και το βάζω σε ένα μεγάλο μπολ

3

Περνάω από το multi το κρεμμύδι και το σκόρδο (Προσοχή δεν θέλουμε να γίνει τελείως ρευστό, αλλά να κοπεί σε πολύ μικρά κομμάτια)

4

Πλένω τον μαϊντανό, κόβω τα κλωνάρια και τον ψιλοκόβω

5

Προσθέτω σε ένα μεγάλο μπολ όλα μου τα υλικά

6

Με τα χέρια μου ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα

7

Αν κατά τη διάρκεια έχει κάψει πολύ το λάδι χαμηλώνω τη φωτιά. Θέλουμε όταν βάλουμε τα κεφτεδάκια στην φωτία να είναι σε μέτρια φωτιά το λάδι

8

Πλάθω γύρω στα 20 κεφτεδάκια

9

Τα προσθέτω ένα ένα μέσα στην κατσαρόλα μου. Προσωπικά λόγω του ότι τα έβαλα σε μικρή κατσαρόλα, έβαλα πρώτα τα δέκα και σε δεύτερη δόση τα υπόλοιπα δέκα

10

Μετά από 2 περίπου λεπτά είναι έτοιμα. Θέλουμε να έχουν ροδίσει εξωτερικά αλλά να είναι ζουμερό το εσωτερικό τους

Κεφτεδάκια της «μαμάς» με Beyond Μeat κιμά
IngredientsDirections

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρωνος 5,
Κορωπί 19400, Αττική
τηλ     +30 210 9951381
email info@foodelco.gr

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

TOP