Print Options:

Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και Beyond Meat λουκάνικο

Yields1 ServingΠροετοιμασία10 ΛεπτάΜαγείρεμα15 ΛεπτάΣυνολικός Χρόνος25 Λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:
 2 λουκάνικα Beyond Meat
 1 πακέτο μακαρόνια πέννες (500γρ)
 1 μεγάλο κρεμμύδι
 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
 1 πράσινη κέρατο
 2 σκελίδες σκόρδο
 800 γρ έτοιμη κόκκινη σάλτσα με βασιλικό (μπορείτε φυσικά να φτιάξετε τη δικιά σας σάλτσα, αλλά ειλικρινά ήθελα να μου βγει σε 15’)
 1 κ.γ. Ζάχαρη καρύδας
 λάδι, αλάτι, πιπέρι
 φρέσκο βασιλικό και vegan παρμεζάνα τριμμένη για να βάλετε στο πιάτο σας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1

Βγάζω τα λουκάνικα από την κατάψυξη για να ξεπαγώσουν

2

Βράζω τα μακαρόνια

3

Παράλληλα κόβω σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα λουκάνικα.

4

Περνάω το σκόρδο από την πρέσα

5

Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζω το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αφού μαλακώσουν όσο θέλω προσθέτω το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι

6

Παράλληλα σε άλλο τηγάνι τσιγαρίζω τα λουκάνικα μέχρι να κάνουν ωραία κρατσανιστή κρούστα και να ροδίσουν

7

Προσθέτω την κόκκινη σάλτσα με λίγο νερό, τα τσιγαρισμένα λουκάνικα και τη ζάχαρη καρύδας. Ανακατεύω και αφήνω να βράσουν όλα μου τα υλικά για λίγα λεπτά

8

Αφού βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνω και τα επανατοποθετώ στην κατσαρόλα

9

Προσθέτω στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια την σάλτσα μου και ανακατεύω καλά

10

Σερβίρω με φυτικό τυρί τριμμένο και φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο