Βγάζω τα λουκάνικα από την κατάψυξη για να ξεπαγώσουν
Βράζω τα μακαρόνια
Παράλληλα κόβω σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα λουκάνικα.
Περνάω το σκόρδο από την πρέσα
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζω το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αφού μαλακώσουν όσο θέλω προσθέτω το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι
Παράλληλα σε άλλο τηγάνι τσιγαρίζω τα λουκάνικα μέχρι να κάνουν ωραία κρατσανιστή κρούστα και να ροδίσουν
Προσθέτω την κόκκινη σάλτσα με λίγο νερό, τα τσιγαρισμένα λουκάνικα και τη ζάχαρη καρύδας. Ανακατεύω και αφήνω να βράσουν όλα μου τα υλικά για λίγα λεπτά
Αφού βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνω και τα επανατοποθετώ στην κατσαρόλα
Προσθέτω στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια την σάλτσα μου και ανακατεύω καλά
Σερβίρω με φυτικό τυρί τριμμένο και φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο