
Προθερμάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λάδι.
Τοποθετήστε τα κατεψυγμένα
PLANT-BASED FISH-FREE BURGER, CLASSIC STYLE στο τηγάνι και τηγάνι για 4-6 λεπτά.
Αναποδογυρίστε τα PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και σκεπάστε με καπάκι ώστε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και κόψτε τα σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε υψηλή φωτιά. Ψιλοβρέχουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο τα κόκκινα κρεμμύδια, αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι. Ψήστε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά μόλις πάρουν χρώμα ψησίματος σε κάθε πλευρά.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά της harissa mayo.
Τοποθετήστε τις πίτες στο τηγάνι για να μαλακώσουν.
Δημιουργήστε τα σουβλάκια, ρίχνοντας harissa mayo σε κάθε πίτα, ακολουθούμενο από φέτες PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, ρόκα, αγγούρι, ψητό κόκκινο κρεμμύδι και τελειώστε με φέτα. Προσθέστε ακόμη λίγη harissa mayo και απολαύστε.
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Directions
Προθερμάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λάδι.
Τοποθετήστε τα κατεψυγμένα
PLANT-BASED FISH-FREE BURGER, CLASSIC STYLE στο τηγάνι και τηγάνι για 4-6 λεπτά.
Αναποδογυρίστε τα PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και σκεπάστε με καπάκι ώστε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και κόψτε τα σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε υψηλή φωτιά. Ψιλοβρέχουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο τα κόκκινα κρεμμύδια, αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι. Ψήστε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά μόλις πάρουν χρώμα ψησίματος σε κάθε πλευρά.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά της harissa mayo.
Τοποθετήστε τις πίτες στο τηγάνι για να μαλακώσουν.
Δημιουργήστε τα σουβλάκια, ρίχνοντας harissa mayo σε κάθε πίτα, ακολουθούμενο από φέτες PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, ρόκα, αγγούρι, ψητό κόκκινο κρεμμύδι και τελειώστε με φέτα. Προσθέστε ακόμη λίγη harissa mayo και απολαύστε.