fbpx

Print Options:

Mediterranean Burger Gyro με PLANT-BASED FISH-FREE BURGER – Good Catch

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

 2 PLANT-BASED FISH-FREE BURGER, CLASSIC STYLE (Φυτικό Μπέργκερ Ψαριού)
 3 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 κουταλιά της σούπας φυτικό βούτυρο
 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
 2 πίτες για σουβλάκι
 ½ φλιτζανιού Ρόκα
 1 μικρό αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
 ¼ φλιτζάνι φυτικό λευκό τυρί
 θαλασσινό αλάτι και πιπέρι
 ½ Harissa Mayo
Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λάδι.

2

Τοποθετήστε τα κατεψυγμένα
PLANT-BASED FISH-FREE BURGER, CLASSIC STYLE στο τηγάνι και τηγάνι για 4-6 λεπτά.

3

Αναποδογυρίστε τα PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, προσθέστε βούτυρο στο τηγάνι και σκεπάστε με καπάκι ώστε να ψηθούν για άλλα 4 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και κόψτε τα σε λωρίδες.

4

Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε υψηλή φωτιά. Ψιλοβρέχουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο τα κόκκινα κρεμμύδια, αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι. Ψήστε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά μόλις πάρουν χρώμα ψησίματος σε κάθε πλευρά.

5

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά της harissa mayo.

6

Τοποθετήστε τις πίτες στο τηγάνι για να μαλακώσουν.

7

Δημιουργήστε τα σουβλάκια, ρίχνοντας harissa mayo σε κάθε πίτα, ακολουθούμενο από φέτες PLANT-BASED FISH-FREE BURGERS, ρόκα, αγγούρι, ψητό κόκκινο κρεμμύδι και τελειώστε με φέτα. Προσθέστε ακόμη λίγη harissa mayo και απολαύστε.