fbpx

Print Options:

Mushroom Pasta with Thai Fish Cakes – Good Catch

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

 8 μπουκιές Plant-Based Fish-Free Cakes, Thai Style
 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι, σε κύβους
 4 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες
 1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
 113 g καφέ μανιτάρια κρεμίνι, κομμένα σε φέτες
 3 φλιτζάνια αλατισμένο ζωμό λαχανικών
 ¾ φλιτζάνι ελαφρύ γάλα καρύδας
 1 συσκευασία ξηρού Φετουτσίνε
 2 χούφτες φρέσκο ​​σπανάκι
Εκτέλεση
1

Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε ελαιόλαδο. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αλάτι και μαγειρέψτε μέχρι να αρωματιστεί, περίπου 1 λεπτό.

2

Ανακατέψτε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά.

3

Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέστε το φετουτσίνι και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν al dente.

4

Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Μαγειρέψτε με βάση τα φυτά κέικ ψαριών σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το στην άκρη.

5

Όταν μαγειρεύεται το φετουτσίνι, προσθέστε σπανάκι και ανακατεύετε καλά για να μαραθεί. Αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε πιπέρι και τα φυτικά κέικ ψαριών.