
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν αλλά όχι τελείως
Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά
Τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, πλάθουμε μπιφτέκια στο επιθυμητό μέγεθος και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά σε θερμαινόμενο φούρνο στους 180 βαθμούς
← Πίσω στις συνταγές
Ingredients
Directions
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν αλλά όχι τελείως
Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά
Τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, πλάθουμε μπιφτέκια στο επιθυμητό μέγεθος και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά σε θερμαινόμενο φούρνο στους 180 βαθμούς