fbpx

Foodelco

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    • Ποιοί είμαστε
    • Όραμα & Φιλοσοφία
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    • BEYOND MEAT
      • Beyond Burger
      • Beyond Sausage
      • Beyond Meatballs
      • Beyond Mince
      • Beyond Chicken Tenders
      • Greek Pie with Beyond Meat
      • Pinsa Romana with Beyond Meat
    • Good Catch
      • Fish-Free Sticks
      • Fish-Free Fillet
      • Crab-Free Cakes
      • Crab-Free Cakes, New England Style
      • Fish-Free Burgers
      • Fish-Free Cakes
      • Tuna-Free Flakes
    • ΝΕΧΤ!
      • Bacon Style Strips
      • Chick’n Chunks
    • Pinsa Romana
      • Pinsa Romana
      • Panino Romano
    • hlthpunk
      • hlthpunk sauces
    • Vegan Finest Foods
      • Vegan Junkstar
      • Vegan Zeastar
    • Coraçai
      • ORGANIC PURE ACAI PULP SPECIAL 14%.
      • ORGANIC ΡΙΝΚ ΡΙΤΑΥΑ (DRAGON FRUIT WITH SEEDS.
      • Energy Blend
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • Blog
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    • Market
    • Restaurants
  • LOCATORS
    • Beyond Meat
    • Good Catch
    • NEXT!
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 / Published in

Vegan mini crabcake sandwiches – Good Catch

Συνταγή από: @Christin Kokinaku

ΑξιολόγησηDifficultyBeginner

 

Prep Time15 minsTotal Time15 mins
 4 Μπουκιές Good Catch® Plant-based New England Style Crab Cakes
 8 ψωμάκια τοστ ολικής αλέσεως
 4 κγλ μουστάρδα ντιζόν
 1 αβοκάντο
 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
 4 κσ καλαμπόκι, βρασμένο
 1 φύλλο μαρουλιού, σε κομμάτια
 1 πρέζα αλάτι
 1 πρέζα πιπέρι
 1 πρέζα πιπέρι
 1 κσ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
1

THΓΑΝΙ
1 κσ ελαιόλαδο. Τοποθετώ τα crabcakes απευθείας από την κατάψυξη και τα σωτάρω 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

2

ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΣΤ
1 σφηνάκι το χρησιμοποιώ ως cutter και κόβω 2 στρογγυλά ψωμάκια από κάθε φέτα.

3

ΤΥΠΟΥ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ
Λιώνω με πιρούνι το αβοκάντο. Προσθέτω το κρεμμύδι, το καλαμπόκι , αλάτι, πιπέρι, λεμόνι. Ανακατεύω καλά.

4

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Τοποθετώ τα 4 ψωμάκια ως βάση. Μισό κγλ από τη μουστάρδα. Τοποθετώ τα φύλλ μαρουλιού, μισο κγλ μουστάρδα. Ακουμπώ τα crabcakes. 1 γεμάτη κσ γουακαμόλε και κλείνω με τα υπόλοιπα ψωμάκια.

Σερβίρω με φύλλο δυόσμου καρφώνοντας με ξυλάκια. Δαγκώνω. Τα λαχταριστά crabcakeς έχουν υφή καβουριού που διαλύεται στο στόμα. Εντυπωσιάστηκα με την ποικιλία λαχανικών και μπαχαρικών που έχουν. Σίγουρα πρέπει να έχει ντομάτα και πιπεριά. Αφήνει μια πιπεράτη επίγευση στο τέλος. Η μουστάρδα δίνει μια πιο πικάντικη γεύση στο σύνολο και δροσίζει το γουακαμόλε. Το μαρούλι δίνει την τραγανή υφή που λείπει από το ψωμάκι που ταιριάζει βέβαια απόλυτα αφού χάνεται στη γεύση των crabcakes και λιώνει στο στόμα. Εννοείται ότι αν το φας μαζί με το δυόσμο σου πάει τη συνολική γεύση σε άλλο lvl.
Εντυπωσιάστηκα με τη γεύση των crabcake όπως καταλάβες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι αρνητικό. Φυσικά έχει μια πιο ελαφριά γεύση απομίμησης του κρέατος, όπως άλλωστε όλα τα vegan προιόντα. Αλλά αυτός δε είναι ο σκοπός; Αγαπώ Good catch !

CategoryCrab-Free Cakes, New England Style, Good Catch

← Πίσω στις συνταγές

Ingredients

 4 Μπουκιές Good Catch® Plant-based New England Style Crab Cakes
 8 ψωμάκια τοστ ολικής αλέσεως
 4 κγλ μουστάρδα ντιζόν
 1 αβοκάντο
 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
 4 κσ καλαμπόκι, βρασμένο
 1 φύλλο μαρουλιού, σε κομμάτια
 1 πρέζα αλάτι
 1 πρέζα πιπέρι
 1 πρέζα πιπέρι
 1 κσ χυμό λεμονιού

Directions

Εκτέλεση
1

THΓΑΝΙ
1 κσ ελαιόλαδο. Τοποθετώ τα crabcakes απευθείας από την κατάψυξη και τα σωτάρω 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

2

ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΣΤ
1 σφηνάκι το χρησιμοποιώ ως cutter και κόβω 2 στρογγυλά ψωμάκια από κάθε φέτα.

3

ΤΥΠΟΥ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ
Λιώνω με πιρούνι το αβοκάντο. Προσθέτω το κρεμμύδι, το καλαμπόκι , αλάτι, πιπέρι, λεμόνι. Ανακατεύω καλά.

4

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Τοποθετώ τα 4 ψωμάκια ως βάση. Μισό κγλ από τη μουστάρδα. Τοποθετώ τα φύλλ μαρουλιού, μισο κγλ μουστάρδα. Ακουμπώ τα crabcakes. 1 γεμάτη κσ γουακαμόλε και κλείνω με τα υπόλοιπα ψωμάκια.

Σερβίρω με φύλλο δυόσμου καρφώνοντας με ξυλάκια. Δαγκώνω. Τα λαχταριστά crabcakeς έχουν υφή καβουριού που διαλύεται στο στόμα. Εντυπωσιάστηκα με την ποικιλία λαχανικών και μπαχαρικών που έχουν. Σίγουρα πρέπει να έχει ντομάτα και πιπεριά. Αφήνει μια πιπεράτη επίγευση στο τέλος. Η μουστάρδα δίνει μια πιο πικάντικη γεύση στο σύνολο και δροσίζει το γουακαμόλε. Το μαρούλι δίνει την τραγανή υφή που λείπει από το ψωμάκι που ταιριάζει βέβαια απόλυτα αφού χάνεται στη γεύση των crabcakes και λιώνει στο στόμα. Εννοείται ότι αν το φας μαζί με το δυόσμο σου πάει τη συνολική γεύση σε άλλο lvl.
Εντυπωσιάστηκα με τη γεύση των crabcake όπως καταλάβες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι αρνητικό. Φυσικά έχει μια πιο ελαφριά γεύση απομίμησης του κρέατος, όπως άλλωστε όλα τα vegan προιόντα. Αλλά αυτός δε είναι ο σκοπός; Αγαπώ Good catch !

Vegan mini crabcake sandwiches – Good Catch
IngredientsDirections

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρωνος 5,
Κορωπί 19400, Αττική
τηλ: +30 210 9951381
email: info@foodelco.gr
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 149180301000

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

TOP