fbpx

Print Options:

Τραγανή vegan “ομελέτα” με NEXT! Bacon & Chick*n Chunks

Yields1 ServingTotal Time15 mins

 1 συσκ. ΝΕΧΤ! Bacon Style Stripes (ψιλοκομμένο)
 1 συσκ. ΝΕΧΤ! Chick'n Chunks (ψιλοκομμένα)
 ½ φλιτζάνι αρακά (αποψυγμένο)
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΟΜΕΛΕΤΑΣ
 2 φλιτζ. αλεύρι ρεβιθιού
  φλιτζ. αλεύρι ταπιόκας
 1 ½ φλιτζάνι νερό
 2 κ.γ. κουρκουμά
 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
1

Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας, προσθέστε όλα τα υλικά της ομελέτας. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εάν χρησιμοποιήσετε σύρμα, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν μείνει σβώλοι. Μόλις τελειώσετε, αφήστε το στην άκρη.

2

Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρετε τα Chick'n Chunks μέχρι να γίνουν τραγανά και αφήστε τα στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίστε το μπέικον. Ανακατεύουμε μέσα τον αρακά. Βάλτε σε ένα μπολ και μετά αφήστε το στην άκρη.

3

Σε ένα τηγάνι 20 εκ. ρίχνουμε λίγο από το ζεστό μείγμα. Ύστερα, ρίχνουμε το ¼ της ζύμης της ομελέτας πάνω από το ψημένο μείγμα. Τηγανίστε, μέχρι να δείτε να εμφανίζονται φουσκάλες και η ζύμη να γίνει τραγανή (περίπου2-3 λεπτά). Αναποδογυρίστε στη μέση και μετά σερβίρετε.

4

Καλή σας απόλαυση!