pinsa romana

Ο πρώτος παγκοσμίως,
Plant-Based κιμάς με βαση τα φυτά είναι γεγονός.
Θα σε ικανοποιήσει όπως ο μοσχαρίσιος χωρίς τύψεις και ενοχές.
Το μπιζέλι και το ρύζι παρέχουν την πρωτεΐνη και τα ιχνοστοιχεία.
Το βούτυρο κακάο μας δίνει ένα ζουμερό και λαχταριστό αποτέλεσμα.
Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις την αγαπημένη σου συνταγή
με πρώτη ύλη τον Beyond Meat Κιμά.

pinsa romana

HO.RE.CA.: 520g

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διατηρείται στους -18°C .

Συστατικά

Ζύμη (ιταλικό αλεύρι σίτου, ρυζάλευρο, αλεύρι σόγιας, νερό, μαγιά, παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι), Σάλτσα τομάτας (νερό, τοματοπολτός απλής συμπύκνωσης (43%), φυσικό και τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, ηλιέλαιο, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, αλάτι, καρυκεύματα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ), Φυτικά τυριά (νερό, έλαιο καρύδας (24%), τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άμυλο πατάτας, αλάτι, εκχύλισμα ελιάς, αρωματικές ύλες, χρωστική ουσία: β-καροτένιο), Φυτικός κιμάς Beyond Meat®: (νερό, πρωτεΐνη μπιζελιού (16%), κραμβέλαιο, έλαιο καρύδας, πρωτεΐνη ρυζιού, αρωματική ύλη, βούτυρο κακάο, μαγιά αποξηραμένη, σταθεροποιητής: μεθυλοκυτταρίνη, άμυλο πατάτας, εκχύλισμα μήλου, αλάτι, χλωριούχο κάλιο, ξίδι αραβοσίτου, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, χρωστική ουσία: ερυθρό του παντζαριού, μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα ροδιού).

ΨΗΣΙΜΟ

Ξεπαγώνετε το προϊόν πλήρως σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά. Έπειτα, αφαιρείτε τη συσκευασία, τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C για 8-9 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του φούρνου, ή μέχρι να ροδίσει.

TOP