fbpx
pinsa romana

Για να δημιουργήσουμε την χειροποίητη Plant-Based Pinsa Romana with Beyond Meat συνδυάσαμε αγνά φυτικά υλικά. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δεν είναι μόνο 100% Vegan αλλά είναι και γευστικά άρτιος, καθώς ο φυτικός “κιμάς” δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε γεύση ή υφή από τον αντίστοιχο ζωικό κιμά. Η παραδοσιακή αυθεντική Ιταλική συνταγή της ζύμης Pinsa Romana είναι αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή.

Όλα αυτά δημιουργούν μια συνταγή που θα ενθουσιάσει και τους πιο φανατικούς φίλους της Ιταλικής Κουζίνας!

pinsa romana

HO.RE.CA.: 520g

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διατηρείται στους -18°C .

Συστατικά

Ζύμη (ιταλικό αλεύρι σίτου, ρυζάλευρο, αλεύρι σόγιας, νερό, μαγιά, παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι), Σάλτσα τομάτας (νερό, τοματοπολτός απλής συμπύκνωσης (43%), φυσικό και τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, ηλιέλαιο, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, αλάτι, καρυκεύματα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ), Φυτικά τυριά (νερό, έλαιο καρύδας (24%), τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άμυλο πατάτας, αλάτι, εκχύλισμα ελιάς, αρωματικές ύλες, χρωστική ουσία: β-καροτένιο), Φυτικός κιμάς Beyond Meat®: (νερό, πρωτεΐνη μπιζελιού (16%), κραμβέλαιο, έλαιο καρύδας, πρωτεΐνη ρυζιού, αρωματική ύλη, βούτυρο κακάο, μαγιά αποξηραμένη, σταθεροποιητής: μεθυλοκυτταρίνη, άμυλο πατάτας, εκχύλισμα μήλου, αλάτι, χλωριούχο κάλιο, ξίδι αραβοσίτου, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, χρωστική ουσία: ερυθρό του παντζαριού, μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα ροδιού).

ΨΗΣΙΜΟ

Ξεπαγώνετε το προϊόν πλήρως σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά. Έπειτα, αφαιρείτε τη συσκευασία, τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C για 8-9 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του φούρνου, ή μέχρι να ροδίσει.

TOP