Ο Βιγκανισμός και η plant-based διατροφή είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση στο φαγητό αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Στην Beyond Meat Distribution Greece πιστεύουμε ότι η plant-based διατροφή δεν είναι απλώς μία τάση διατροφής και υγείας αλλά αποτελεί ανάγκη, καθώς ο πλανήτης μας ήδη κατοικείται από σχεδόν  οκτώ δισεκατομμύρια ανθρώπους, οι πόροι μας διαρκώς μειώνονται και η κλιματική αλλαγή καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξεύρεση καλλιεργήσιμης  γης και περισσότερων  ζώων για την διατροφή μας. Η δύσκολή αυτή εξίσωση φαντάζει άλυτη και είναι στο χέρι του καθενός από εμάς  να βρεθεί λύση. Αλλάζοντας μικρές καθημερινές συνήθειες μπορούμε να συμβάλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τα μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και οι μικρές τοπικές αγορές  έχουν προσθέσει πολλά προϊόντα plant-based στα ράφια τους σε μια προσπάθεια να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε  σε αυτή την έρευνα με στόχο την καλύτερη κατανόηση των αναγκών που έχουν οι καταναλωτές, έτσι  ώστε να κάνουμε τα προϊόντα μας ακόμα καλύτερα και  πιο προσβάσιμα σε όλο το φάσμα των καταναλωτών. Τα δεδομένα και τα αποτελέσματα της έρευνας θα κοινοποιηθούν στο δίκτυο συνεργατών της Beyond Meat για τη βελτιστοποίηση της προώθησης- τοποθέτησης των προϊόντων καθώς και για την αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Η συμπλήρωση της έρευνας διαρκεί λιγότερο από 3’.

Ευχαριστούμε!

TOP